- تمرین نوشتار خوبیه و توانایی های نوشتن آدم رو بالا میبره.
- نوشتن موضوعی باعث پردازش بیشتر اون تو ذهن آدم میشه و شانس در خاطر موندن اون و یا بازیابی مجدد اون رو افزایش میده. همچنین، متناسب به سبک های مختلف یادگیری (شنیداری، دیداری و عمل کردنی) هم میشه به این نتیجه رسید که نوشتن از موضوعی میتونه به یادگیری بیشتر اون کمک کنه.
- به نوعی خلاصه مطلب خوبی برای خودمون تهیه میکنیم که در جایی امن، همیشه در دسترس است.
- و مورد آخر که بنظرم خیلی هم مهمه، اینکه نوشتن مطالب نو و جدید در محیط مجازی ایران و فارسی بسیار پایینه و اکثر وبسایت ها به کپی مطالب موجود میپردازن. کافیه یه مطلب رو از وبسایتی بگیریم و سرچ کنیم، تا عین همون مطلب رو در وبسایت و وبلاگ های مختلف ببینیم. اگر هرکس به نوبه ی خود به چنین اقداماتی دست بزنه، مطالب مفید، مختلف و متنوعی در دسترس همگان قرار خواهد گرفت که سطح کیفی محیط مجازی ایران رو ارتقاء میبخشه.
حالا بنا به دلایل فوق و شاید هم بنا به برخی دلایل احساسی خودم، منم تصمیم دارم از این به بعد تا جایی که ممکنه خلاصه ای از مقالات و یا کتاب هایی که میخونم رو بنویسم. البته امیدوارم روندی که میخوام شروع کنم رو بتونم ادامه بدم و تو کار به نوعی ممارست داشته باشم.
از این رو، دسته ی جدیدی از مطالب تو وبلاگ ایجاد میکنم بنام خوانده هایم 😐 صرفا بخاطر اینکه لفظ خارجی بکار نبرم، ولی Research Diary خیلی قشنگ تره.
امیدوارم این کار هم برای خودم مفید باشه، و هم برای مخاطبینی که شاید یوقت گذروشون به وبلاگ من بیوفته. هرچند، راستش من اینکارو بخاطر خودم دارم میکنم.
۳ نظر
ارکین
😐
ارکین
این یعنی تسلیم شدی؟
صدرا
نه. دارم مطالبت رو هم میدزدم که دیگه هیچ نکته ی قوتی نداشته باشی 😐